Bingo bonus

Bingo är kul och ännu roligare är det med bonusar. Men hur fungerar det? Och finns det något man ska tänka på? Läs allt du behöver veta om bingobonus här.

Vad är bingobonus?

Bingobonus innebär kort sagt att du får bonus att spela för insatt på ditt spelkonto. Anledningen till att du får bonus kan egentligen förklaras med att spelsajten vill locka dig till att spela hos just dem. Eftersom många spelbolag konkurrerar om spelarna är det vanligt att komma med olika erbjudanden för att sticka ut från mängden och fånga in fler kunder. Därför är det exempelvis väldigt ofta du kan få bonusar när du registrerar dig som ny spelare på en casinosida. Faktum är att många gånger kan du få hela 100 % bingobonus på det du sätter in. Och ibland behöver du inte satsa några pengar själv och kan börja spela direkt för den bonusen du får när du just aktiverat ditt konto.

Men även om företaget har en marknadsföringsstrategi bakom erbjudandena är det samtidigt gynnsamt för dig. Du får ju gratis pengar att spela med – och chans till att vinna riktiga pengar. Du kan också utnyttja bonusarna till att lära dig alla knep och trick i ett nytt bingospel som du har spanat in – utan att förlora några pengar. Men med möjlighet till vinst! Bonusarna kan sedan fortsätta rulla på för dig som återkommande spelar på samma bingosida. Här gäller samma princip. Det är ett sätt för spelbolaget att behålla sina kunder. Ingen ger ju bort något gratis utan en baktanke. Inte i underhållningsbranschen i alla fall. Men på samma gång är det på så vis som företaget kan visa uppskattning för sina kunder och då och då skämma bort de lite extra. Ja, sammanfattningsvis skulle bingobonus kunna beskrivas som en win-win-situation för spelbolag och spelare.

Vad ska jag tänka på?

Även om bonusen är riktigt grym ska du inte bara nappa direkt på betet. Vi rekommenderar alltid lite research först. Exempelvis bör du tänka igenom vilka funktioner som är viktiga för dig och sedan jämföra det med spelsajten. Vill du exempelvis ha ett brett spelutbud att välja mellan? Kolla då upp vad spelföretaget har för spel att erbjuda. Kanske vill du spela på svenska? Stäm av om du kan välja att byta språk! Eller vill du kunna kontakta kundservice på ett gratisnummer? Ta en snabb-check på kontaktuppgiftssidan. Innan du signar upp dig finns det alltså en rad faktorer att överväga. Kanske är det ibland bättre att välja en sida som faktiskt har alla de faktorerna – även om bonusen de erbjuder är mindre. Ett annat tips är att kika på vad andra spelare har skrivit om spelsidan. En sida med många positiva recensioner är oftast trovärdig. Tänk även på att läsa igenom villkor och regler innan du tackar ja till något. Och kom ihåg att du aldrig är skyldig till att satsa pengar efter att du spelat upp din bonus – om inte sidan är oseriös då. Bingo och bonus är kul och ska fortsätta vara det.